SI
Show menu

Novice

6. 1. 2012

Alpe-Adria: Turizem in prosti čas konec januarja

Ob vsakodnevnem vrvežu in službenih obveznostih sanjarite o zimskem dopustu? Oddahnite si! Tu smo: Alpe–Adria. Vabljeni od 26. do 29. januarja na vodilni turistični dogodek v regiji Alpe–Jadran, sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas s Salonom plovil.
Preberi več
3. 1. 2012

Maroko prvič na sejmu

Na letošnjem sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas se med tujimi destinacijami, ki jih ne vključuje regija Alpe-Jadran, prvič predstavlja Maroko. To je najbolj zahodna arabska dežela in ena najbolj turistično privlačnih destinacij na afriškem kontinentu.
Preberi več
15. 12. 2011

Prijave na Salon plovil podaljšane

Razstavljavce obveščamo, da smo prijave na Salon plovil podaljšali do 22. decembra 2011. Vabljeni Z vode na suho!
Preberi več
28. 11. 2011

Prijavite se na razpis za nagrado JAKOB 2012

Nagrada Jakob je priznanje za turistično kakovost in odličnost v regiji Alpe-Jadran, ki ga bomo podelili na sejmu Alpe–Adria: Turizem in prosti čas konec januarja 2012. Mednarodna strokovna komisija, na čelu katere je prof. dr. Janez Bogataj, vsako leto izbere, skladno z zapisanimi merili, najboljšega, ki prispeva pomemben del v mozaik inovativnih turističnih prizadevanj regije Alpe-Jadran.
Preberi več
24. 11. 2011

Prijave na sejem Alpe-Adria do konca meseca

Za vse akterje s področja turizma in preživljanja prostega časa ter ostale zainteresirane prijazen opomnik: na sejem Alpe–Adria: Turizem in prosti čas 2012 se je mogoče prijaviti še do 30. novembra 2011.
Preberi več
20. 10. 2011

Sejem AA tudi uradno središče regije

Delovna skupnost Alpe-Jadran je te dni tudi uradno potrdila sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas za osrednji turistični dogodek regije Alpe-Jadran, ki obsega deset posamičnih regij Italije, Avstrije in Madžarske ter Slovenijo in Hrvaško v celoti.
Preberi več
29. 9. 2011

Turistični sejem Alpe-Adria vabi razstavljavce

Vodilni turistični sejem v regiji Alpe-Jadran, sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas, ki bo na GR od 26. do 29. januarja 2012, vabi razstavljavce, da predstavijo svojo blagovno znamko oziroma svoj produkt širši in strokovni javnosti in se nam pridružijo.
Preberi več
27. 9. 2011

Sejem Alpe-Adria - povezovalec kultur v regiji Alpe-Jadran

Svetovni dan turizma 2011 pod geslom Turizem - povezovalec kultur slavi vlogo turizma pri rušenju pregrad med kulturami ter pri spodbujanju strpnosti, spoštovanja in medsebojnega razumevanja.
Preberi več
16. 9. 2011

Novosti na sejmu Alpe-Adria 2012: strokovno srečanje turističnih agencij in tekmovanje kuharjev

Sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas postaja zanimivo križišče za vse več strokovnih protagonistov na področju turizma v regiji Alpe-Jadran. Prireditev bo januarja 2012 bogatejša vsaj še za dve.
Preberi več
2. 8. 2011

V Srcu Slovenije odprli nov pustolovski park Geoss

V vasi Slivna, blizu geometričnega središča Slovenije (GEOSS) so julija odprli nov pustolovski park, ki je namenjen zabavi otrok in odraslih. Spretneži in adrenalina željni bodo lahko uživali in se zabavali med krošnjami dreves na višini tudi do 11 metrov.
Preberi več